Όπως έχω ήδη γράψει, το μεγάλο πρόβλημα των περισσότερων ηχογραφήσεων που έχουν ανέβει στα διάφορα ψαλτικά σάιτ του ιντερνετ είναι η άθλια "ποιότητα" τους, πράγμα που αδικεί κατάφορα τους γιγάντιους εκτελεστές της μουσικής μας.
Είχα την ευλογία να πέσει στα χέρια μου μια απίστευτη ηχογράφηση, και μάλιστα με ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ. Πρίγγος Στανίτσας Μ. Τρίτη το βράδυ, Μ. Τετάρτη, με δύο Κασσιανές: Το βράδυ από τον Στανίστα, το πρωί, στην προηγιασμένη, από τον Πρίγγο. Χάρις λοιπόν σ΄ αυτήν την ηχογράφηση στάθηκε δυνατό να ακούσω για πρώτη μου φορά την πραγματική φωνή του Πρίγγου, και όχι αυτήν την φρικτά παραποιημένη που όλοι ξέρουμε, από τις γνωστές ηχογραφήσεις.
Καλή Απόλαυση!
Είχα την ευλογία να πέσει στα χέρια μου μια απίστευτη ηχογράφηση, και μάλιστα με ΤΕΛΕΙΟ ΗΧΟ. Πρίγγος Στανίτσας Μ. Τρίτη το βράδυ, Μ. Τετάρτη, με δύο Κασσιανές: Το βράδυ από τον Στανίστα, το πρωί, στην προηγιασμένη, από τον Πρίγγο. Χάρις λοιπόν σ΄ αυτήν την ηχογράφηση στάθηκε δυνατό να ακούσω για πρώτη μου φορά την πραγματική φωνή του Πρίγγου, και όχι αυτήν την φρικτά παραποιημένη που όλοι ξέρουμε, από τις γνωστές ηχογραφήσεις.
Καλή Απόλαυση!
Attachments
-
01 - ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ.mp32 MB · Views: 362
-
02 - ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.mp31.1 MB · Views: 343
-
03 - ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ.mp38.1 MB · Views: 445
-
04 - ΠΟΡΝΗ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΟΙ.mp32.1 MB · Views: 371
-
06 - ΤΟΝ ΝΥΜΦΩΝΑ ΣΟΥ.mp31.9 MB · Views: 321