Χερουβικό Πέτρου Λαμπαδαρίου Ήχος πλ. δ΄ - Δύναμις το λεγόμενο ''Συνηθισμένον'

georgiosben

Γιώργος Μπενέτσης
Απο σεμινάριο που πραγαμτοποιήθηκε στην Πάτρα (νομίζω το 2005) παραθέτω το Χερουβικό της Εβδομάδος του Πέτρου σε ήχο πλ δ απο τον Άρχοντα Νεραντζή (με ενδιάμεσες αναλύσεις των θέσεων). Άφησα και τον πολύ ωφέλιμο σχολιασμό του Άρχοντα σχετικά με αυτό το μάθημα.
Υ.Γ. Ακούγεται και η βροχή που έπεφτε εκείνο το Σαββατόβραδο σαν ισοκράτημα. Αφιερωμένω ιδιαίτερα στους Κρήτες του φόρουμ (Μιχελουδάκη-Λιναρδάκη) και σε όσους αρέσκονται στο ψάλσιμο του Άρχοντα.
 

Attachments

  • XEROYBIKO PETROY LAMPADARIOY HXOS PL D - NERANTZHS.mp3
    14.6 MB · Views: 833

georgiosben

Γιώργος Μπενέτσης
Απο το ίδιο σεμινάριο το Δύναμις το λεγόμενο ''Συνηθισμένον'' απο τον Άρχοντα Νεραντζή.
 

Attachments

  • DYNAMIS ''SYNHTHISMENON'' - NERANTZHS.mp3
    4.2 MB · Views: 230

Αντωνης Μιχελουδακης

παλαιόν στρουθίον μονάζον
Κύριε Μπενέτση, ευχαριστώ για την αφιέρωση αλλά κυρίως για το άκουσμα που ανεβάσατε.Συν τω χρόνω θα ανεβάσω και από το δικό μας σεμινάριο.Ο Δάσκαλος είναι ανεπανάληπτος και με αυτά που λέει μας προβλαηματίζει και μερικούς τους ξεβολεύει γιατί τους προκαλεί να ψάξουν την τέχνη μας.Ο ίδιος έχει μεγάλο χάρισμα από τον Θεό και το παραδέχεται.Με επιφύλαξη μήπως και με παρεξηγήσει του λέω:Δάσκαλε ο Θεός σου χαρίστηκε γιατί σου δώρησε το 60 στα 100 απ ότι είσαι και το υπόλοιπο 40 το έφτιαξες μόνος σου. Με αυθόρμητη παραδοχή μου λέει: Σε ευχαριστώ πολύ Αντώνη. Οποιος δεν τον έχει ακούσει ζωντανά χάνει.Αφήστε που τώρα είναι η φωνή του στα καλύτερά της αφού είναι ξεκούραστη.Εγώ ακουγοντάς τον το μόνο που ήθελα ήταν να ακούω μόνο αυτόν παραιτούμενος από την ευθύνη του αριστερού.Ο Αρχοντας είναι η ζωντανή παράδοση της ψαλτικής.Δόξα τω Θεω που δεν μας αφήνει ορφανούς σε δύσκολους χρόνους.Πάντα γειά πάντα χαρά
 
Top