Τον ήλιον κρύψαντα Μάρκου Βασιλείου - Γεώργιος Ν. Κωνσταντίνου

Ο Δάσκαλος μου (δεν θελει να τον λεω ετσι) και αγαπητος φιλος, Γεωργιος Κωνσταντινου ψάλλει "Τον ήλιον κρύψαντα" σε ηχο πλ. Α΄.Εξαιρετική ερμηνεια και υφος (κατα την προσωπικη μου αποψη ).

[Σημ. συντ. (π.Μ.)] Αφαιρέθηκε το ηχητικό, που είχε πρόβλημα αναπαραγωγής. Υπάρχει σε επόμενο μήνυμα.
 
Last edited by a moderator:

panosdohi

Παναγιώτης Παρασκευόπουλος
Ούτε εμένα μου άνοιγε. Το έβαλα στο real player και μου ζητούσε άδεια χρήσης. Πάτησα την επιλογή λήψη άδειας και μετά έπαιζε μια χαρά.
Το κομμάτι αποτελεί σύντμηση από το μέλος του Γερμανού Νέων Πατρών από το Μάρκο Βασιλείου. Έχει ηχογραφηθεί και από τους Βατοπαιδινούς στο cd "Μέγα Σάββατον Εκ της ακολουθίας του επιταφίου. Παρακάτω το παραθέτω σε επισύναψη.

Υ.Γ. Πραγματικά πολύ ωραία η εκτέλεση από τον κ. Κωνσταντίνου.
 

Attachments

  • Τον ήλιον κρύψαντα Ήχος πλ.α .wma
    10.9 MB · Views: 955

nikosthe

Νίκος Θεοτοκάτος
Το πρόβλημα δεν έχει σχέση με τα Vista, αλλά με το format που επιλέγει όποιος κάνει το ripping ή την ηχογράφηση. Η συμβουλή είναι μία: ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΑ WMA. Ο κύριος λόγος είναι ότι το format αυτό είναι της Microsoft και υφίσταται τους περιορισμούς και τα καμώματα της συγκεκριμένης εταιρείας. Σε αντίθεση με το mp3 και το ogg, το wma βγαίνει και σε "protected" μορφή. Αυτό εξυπηρετεί σκοπούς των εταιρειών και καλά, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να ταλαιπωρεί τους χρήστες, ακόμα κι αυτούς που νόμιμα κατέχουν το προστατευμένο αρχείο. Γι' αυτό και σταδιακά εγκαταλείπεται. Δυστυχώς όμως κυκλοφόρησαν συσκευές που ηχογραφούν σ' αυτή τη μορφή. Ηχογραφήστε λοιπόν και κάντε ripping σε άλλες μορφές (mp3, ogg, flac κλπ.) για να μην έχετε τέτοια προβλήματα.
 

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
[Σημείωμα συντονιστή] Συγχωνεύθηκε το τελευταίο μήνυμα του @Diogenes από youtube, με παλαιότερο θέμα που επεξεργάσθηκε. Στο 1ο μήνυμα αφαιρέθηκε το ηχητικό, που είχε πρόβλημα αναπαραγωγής, και αφέθηκε το #4, που πρόκειται για μετατροπή σε μορφή που αναπαράγεται (βλ. #3). Το #2 αντιγράφηκε και στις ηχογραφήσεις των Βατοπαιδινών. Και τα δύο ηχητικά έχουν ανεβεί σε κανάλι youtube, με μειωμένη απόδοση και καμία αναφορά στην πηγή. Δεν έστειλα αναφορά δικαιωμάτων, γιατί ίσως το Ψ δεν είναι η πρώτη πηγή. Πάντως τα περισσότερα σε κανάλια youtube έχουν πηγή ηχητικά αρχεία από το Ψ.
 
Top