Για οποιον ενδιαφερετει , παραθετω λειτουργικα σε δευτεροπρωτο καταλληλα
για ''σολο'' εκτελεση . Το ''Αξιον Εστιν'' ειναι του Πετρου Φιλανθιδη , κατα
μιμηση της εκτελεσης του Θεοδωρου Βασιλικου .
Ευάγγελε βρήκα και την ηχογράφηση που ζήτασα σε Κατσιγάρ, και αυτήν ακούω τώρα.Τα λειτουργικά αυτά αν τα έχεις ηχογραφημένα κάντας μας δώρο και αυτά ως πολύ πλούσιος που είσαι.
Αγαπητέ Ευάγγελε!!! Εύγεεεεε!!!!!!!!!! και χίλια ευχαριστώ και για το δώρο σου αυτό.
Η εκτέλεση αυτή,μου άρεσε τόσο πολύ,που όταν η βάση ήταν στα μέτρα μου το έλεγα από μνήμης, αλλά το είθελα και γραμμένο στην αναλυτική σημειογραφεία.
Από τον ουρανό το ζητούσα και μου το έδωσε ο Μέγας Λιναρδάκης από την Κρήτη.
Χαίρω ιδιαίτερα, για τις τεράστιες δυνατότητές σου να μας δίνεις τόσα πολλά και σε τόσο άμεσο χρόνο.
Κατέληξα πλέον, ότι βρήκα στον Ευάγγελο Λιναρδάκι, τον Άρχοντα Ιεροψάλτη και Άνθρωπο, ο οποίος ξέρει, μπορεί και θέλει να δίνει ότι του ζητώ, όπως ''Πέστο και έγινε''.
Τα λειτουργικά αυτά αν τα έχεις ηχογραφημένα κάντας μας δώρο και αυτά ως πολύ πλούσιος που είσαι.
Βασίλης Κιαμηλίδης Βέροια.
Ειλικρινά γράφω αυτά που νοιώθω, αλλά μελλοντικά θα είμαι πιο φειδωλόςαλλα σε παρακαλω κοψε τα κομπλιμεντα . Ισως σε καποιους να μην αρεσει .
Και για να γίνω λίγο "αιρετικός ξανά" εμένα δεν μου άρεσε.
Ιδίως η γραφή που δεν τηρεί τους κανόνες της ορθογραφίας.
Σας θεωρώ εξαιρετικό Ψάλτη σε φωνητικές δυνατότητες αλλά θέλει και λίγο αυτοσυγκράτηση κ. Βαγγέλη.
Φιλικά
Δημήτριος Καλπακίδης
Βασίλης;3056 said:Δημήτρη ,το ζήτησα εγώ και μου το έστειλε ο κ. Λιναρδάκης μέσω του Ψαλτολογίου, ώστε εάν τυχόν ενδιαφέρει και κάποιον άλλον να μπορεί τα κατεβάσει.
Ο κ. Λιναρδάκης όλα όσα μας δίνει ( και είναι τόσα πολλά και τόσο σπάνια που άλλωστε φαίνεται ) μας τα δίνει από καρδίας.
Όπως πολλές φορές μου είπε τηλεφωνικά δεν τα βάζει για ''αυτοπροβολή'' ούτε και για ''Εισαγγελική κριτική'' αλλά ως συναδελφική προσφορά στους νεότερους και για όποιους φυσικά τα θέλουν.
Νομίζω ότι όποιον δεν ενδιαφέρουν ή δεν αρέσουν και αυτό είναι απόλυτα φυσικό, ας τα προσπεράσει.
Η ''Εισαγγελική κριτική'' όταν το θέμα μάλιστα δεν τίθεται για κρίσεις και σχόλια, δημιουργεί αντιπαραθέσεις βλάπτει όλους, και κυρίως τις προσφορές διότι αποτρέπει και τους ��δωρητές.
ΥΓ. Τα παραπάνω τα γράφω καλοπροαίρετα και χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, και διευκρινίζω ότι σε εκτιμώ ιδιαίτερα και εσένα και τον αδελφό σου τον Απόστολο με τον οποίο και τα είπαμε αρκετές φορές.
Σε χαιρετώ, Βασίλης Κιαμηλίδης.