Η ηχογράφηση αυτή είναι η επόμενη Κυριακή αυτής, οπότε είναι ή το 1967, ή το 1973. Από νεότερα στοιχεία που προέκυψαν, σχεδόν σίγουρο είναι ότι πρόκειται για το 1967, αλλά και πάλι διατηρείται το ερωτηματικό.
Η ηχογράφηση αυτή είναι η επόμενη Κυριακή αυτής, οπότε είναι ή το 1967, ή το 1973. Από νεότερα στοιχεία που προέκυψαν, σχεδόν σίγουρο είναι ότι πρόκειται για το 1967, αλλά και πάλι διατηρείται το ερωτηματικό.
[Σημείωμα β. Συντονιστή dpapagia]: Το παρόν μήνυμα προέρχεται από αυτό το θέμα. Κάποια από τα κομμάτια δεν συμπεριλαμβάνονται στα περιεχόμενα του πρώτου μηνύματος του παρόντος θέματος.
Στο Δύναμις του Κρητός κ' στο χερουβικό γίνεται ''μακελειό''...!!!
Υ.Γ. Παρακαλώ ας μην ανοίξουμε τη συζήτηση περι των πνευματικών δικαιωμάτων -περα απο τη δική μου διευκρίνηση που έγινε για ευνόητους λόγους- κ' ας απολαύσουμε τις ηχογραφήσεις του αείμνηστου Άρχοντα.
Attachments
Την τιμιωτέραν-Των γηγενών(ειρμός Θ'). Ηχος Πλ.Β'.mp3
Ας μη μείνουμε στην ημερομηνία αγαπητοί μου (κατ᾽ εμένα από τη φωνητική του Στανίτσα κατάσταση είναι αναμφίβολα το έτος 1967). Ο άρχοντας στις καλύτερες του στιγμές! Τι να πρωτοπεί κανείς; Ο Θεός να τον αναπαύσει μετά δικαίων υμνείν την Αγίαν Τριάδα εις αιώνας!