π. Μάξιμος
Γενικός Συντονιστής
Σέ παλαιότερη συζήτηση εἶχε γίνει ἀναφορά στό π. Ἰωακείμ Γρύλλη ἐκ Πάτμου, ὁ ὁποῖος ἐπί πολλά χρόνια διετέλεσε ψάλτης τῆς Ἱερᾶς Βασιλικῆς Πατριαρχικῆς καί Σταυροπηγιακῆς Μονῆς τοῦ Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Θεολόγου καί Εὐαγγελιστοῦ Πάτμου καί πού σήμερα πάλι ὡς συνταξιοῦχος καλεῖται στήν Μονή στίς ἀγρυπνίες.
Τυγχάνει σαρκικός πατήρ τοῦ συνεφημερίου μου π. Θεολόγου Γρύλλη, καθηγητοῦ Βυζ. Μουσικῆς καί διευθυντοῦ τῆς Σχολῆς Β. Μ. τοῦ Ἱ. Ν. Ἁγ. Δημητρίου Ὄπλων - Κάτω Πατησίων Ἀθηνῶν.
Παλαιότερον τά παιδιά του τόν παρεκάλεσαν νά ἠχογραφήσει κάποια κομμάτια, ὅπερ καί ἐγένετο. Αὐτά ἀνεβάζω σήμερα.
Τά μαθήματα ἅπαντα τά ἐκτελεῖ ἐκ τῶν βιβλίων τοῦ ἄρχοντος πρωτοψάλτου κ. Ἀθανασίου Καραμάνη, ἐκτός βέβαια τοῦ εὐαγγελικοῦ ἀναγνώσματος.
Ἱσοκρατοῦν ὁ υἱός του πρωτοπρεσβύτερος π. Θεολόγος Γρύλλης καί ὁ ἐκ θυγατρός γαμβρός του Χρύσανθος Ἀλεξόπουλος, καθηγητής Θεολογίας (συμφοιτητής μου).
Τυγχάνει σαρκικός πατήρ τοῦ συνεφημερίου μου π. Θεολόγου Γρύλλη, καθηγητοῦ Βυζ. Μουσικῆς καί διευθυντοῦ τῆς Σχολῆς Β. Μ. τοῦ Ἱ. Ν. Ἁγ. Δημητρίου Ὄπλων - Κάτω Πατησίων Ἀθηνῶν.
Παλαιότερον τά παιδιά του τόν παρεκάλεσαν νά ἠχογραφήσει κάποια κομμάτια, ὅπερ καί ἐγένετο. Αὐτά ἀνεβάζω σήμερα.
Τά μαθήματα ἅπαντα τά ἐκτελεῖ ἐκ τῶν βιβλίων τοῦ ἄρχοντος πρωτοψάλτου κ. Ἀθανασίου Καραμάνη, ἐκτός βέβαια τοῦ εὐαγγελικοῦ ἀναγνώσματος.
Ἱσοκρατοῦν ὁ υἱός του πρωτοπρεσβύτερος π. Θεολόγος Γρύλλης καί ὁ ἐκ θυγατρός γαμβρός του Χρύσανθος Ἀλεξόπουλος, καθηγητής Θεολογίας (συμφοιτητής μου).
Attachments
-
01 - Πάσα πνοή, ήχος γ΄. 1'23''.mp31.6 MB · Views: 164
-
02 - Αινείτε, Δεύτε πάντα, Εις το μνήμα. 5'40''.mp36.8 MB · Views: 124
-
03 - Θ΄ Εωθινόν, Ως επ' εσχάτων, ήχος πλ. α΄. 6'26''.mp37.8 MB · Views: 130
-
04 - Δύναμις Αβαγιανού. 4'49''.mp35.8 MB · Views: 124
-
05 - Ευαγγέλιον οσιακόν. 4'24''.mp35.2 MB · Views: 124
-