V_Zacharis
Παλαιό Μέλος
Ας βοηθήσω λιγάκι κι εγώ...(στο ανέβασμα δηλαδή)κ. Βαγγέλη αν έχετε καλωσύνη εσείς κάποια στιγμή ανεβάστε την εκπομπή αυτή, να την έχω και ολοκληρωμένη.
Οι εκπομπές 9 και 10 Αυγούστου ολόκληρες.
Ας βοηθήσω λιγάκι κι εγώ...(στο ανέβασμα δηλαδή)κ. Βαγγέλη αν έχετε καλωσύνη εσείς κάποια στιγμή ανεβάστε την εκπομπή αυτή, να την έχω και ολοκληρωμένη.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ;13416 said:Κ. Λιναρδάκη, κατάφερα να ακούσω την εκπομπή με τον Πρίγγο που ψάλλει στην Χρυσοσπηλιώτισσα. Θα σας ήταν εύκολο να παραθέσετε το "Σε υμνούμεν", το οποίο κόβεται και το μέρος του "Άξιόν εστιν", το οποίο δεν παρατίθεται; Όπως και να 'χει, πάντως, σας ευχαριστώ θερμώς για το περιεχόμενο της εκπομπής και για τους κόπους σας.
Επισυναπτω την εκπομπη της 7-9-08 με αποσπασματα πανηγυρεως του Γεννεσιου Της Θεοτοκου στα Καμπιά της Χιου . Ψαλλει ο Αρχωντας Διδασκαλος
Του Αποστολου Δημητριος Νεραντζης .
Αγαπητοι Φιλοι
Επισυναπτω την εκπομπη ''Ορθοδοξη Εκκλησιαστικη Μουσικη Παραδοση'' Νο156
περι Παυλου Φορτωμα .
Καλη Ακροαση .
Συγχαρητήρια θερμά στους συντελεστές της εκπομπής. Είχα πολύ καιρό ν'ακούσω κρητική μουσική (έστω και γεύσεις απ'αυτή) διότι η "σκυλοπαράδοση" έχει εξαπλωθεί δυστυχώς σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας .Επισυνάπτω την εκπομπή της Κυριακής 2ας Νοεμβρίου 2008. Ο Μανώλης Σουργιαδάκης συζητά με τον πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καλλιθέας Ρεθύμνου κ. Αντώνη Μιχελουδάκη για την σχέση της έντεχνης μουσικής παράδοσης με την εκκλησιαστική μουσική παράδοση και σχετικές αλληλεπιδράσεις. Ακούγωνται έντεχνα παραδοσιακά τραγούδια.