Ναι είναι Στανίτσας-Δανιηλίδης (πρωτοψάλτης-λαμπαδάριος) από τον Π.Ναό και όχι αυτή της Boulton που ξέρουμε ότι έγινε το 1961. Άρα είναι είτε το 1960 ή 1962 ή 1963 ή 1964 (πρόλαβε την Μ.Εβδομάδα του '64 ή απελάθηκε πριν από αυτήν ο ΣτανίτσαςΈχω την εντύπωση πως ο κ. Μαυραγκάνος εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις αυτή την περίοδο, οπότε ενδέχεται να μην έχει πρόσβαση στο Ψαλτολόγιο για να απαντήσει στα ανωτέρω ερωτήματα.
Πρόκειται για ηχογράφηση από τον Πατριαρχικό Ναό ; Αν ναι, ποιάς εποχής (πχ Στανίτσα-Δανιηλίδη) ;
Κανένα πρόβλημα από εμένα, απλά επειδή είδα ότι αποσύρθηκε. Εγώ την έχω έτοιμη, ένα κλικ είναι να δώσω το link. Παρακαλώ τους διαχειριστές να μας πουν πως θέλουν να γίνει...Προσωπικά, θα πρότεινα να την ανεβάσετε (κ. Ζάχαρη) κατόπιν συνεννόησης με τους διαχειριστές, και αν προκύψει πρόβλημα ή κώλυμα, ας αποσυρθεί.
Ευχαριστώ.
Ναι είναι Στανίτσας-Δανιηλίδης (πρωτοψάλτης-λαμπαδάριος) από τον Π.Ναό και όχι αυτή της Boulton που ξέρουμε ότι έγινε το 1961. Άρα είναι είτε το 1960 ή 1962 ή 1963 ή 1964 (πρόλαβε την Μ.Εβδομάδα του '64 ή απελάθηκε πριν από αυτήν ο Στανίτσας
Κανένα πρόβλημα από εμένα, απλά επειδή είδα ότι αποσύρθηκε. Εγώ την έχω έτοιμη, ένα κλικ είναι να δώσω το link. Παρακαλώ τους διαχειριστές να μας πουν πως θέλουν να γίνει...
Υ.Γ.
Ένα από τα κομμάτια που υπάρχουν σ' αυτή την ηχογράφηση είναι εδώ.
Εντάξη κ.Βαγγέλη ευχαριστώ.Βασιλη
Νομιζω οτι μπορεις να την ανεβασεις.
Τώρα, όσον αφορά το πρωί της Κυριακής των Βαϊων, παίζει να είναι και του 1961, ενώ περιέχει και εμβόλιμα και άλλη ηχογράφηση του Στανίτσα στην Ελλάδα.
Δυστυχώς μου βγάζει αυτό το μύνημα: Invalid or Deleted File
10 ESPERINOS AGAPHS.zip
http://www.mediafire.com/?z1gmlnwizzz
Εχει κανεις καμμια ιδεα,γιατι το κεκραγαριο του εσπερινου της Αγαπης ξεκιναει αργο (ιακωβου) και συνεχιζει ειρμολογικα???
Δεν ακούς; πριν αλλάξει...κάτι γίνεται....! Κ ο Άρχων προσαρμόζεται, νομίζω...
δ.
Εχει κανεις καμμια ιδεα,γιατι το κεκραγαριο του εσπερινου της Αγαπης ξεκιναει αργο (ιακωβου) και συνεχιζει ειρμολογικα???
Περίεργο και ο διπλασιασμός του α' αναστασίμου στιχηρού...
Με όλο τον σεβασμό στην μνήμη και την ιστορία των αρχόντων Πρωτοψάλτου και Λαμπαδαρίου του Πατριαρχικού Ναού, (ιδίως ο Δανιηλίδης είναι από τους αγαπημένους μου), θεωρώ πως αν οι αείμνηστοι είχαν την ευχέρεια να επιλέξουν ηχογραφήσεις να μήν επέλεγαν τις συγκεκριμένες.
Και το λέω αυτό όχι γιατί η "απόδοση" των ύμνων δεν είναι καλή... Αντίθετα!
Απλά συγκεκριμένες πρακτικές (αλλαγή από αργό Στιχηράριο σε σύντομο και "μπέρδεμα" με τα ψαλτέα των Κεκραγαρίων) δεν θα ήθελαν να έχουν μιμητές... Εμείς ας ακούμε όσα πρέπει να ακούμε με διάκριση και να ωφελούμαστε.
Ίσως αυτό που λέει ο κ. Δ. Σκρέκας.Δεν ακούς; πριν αλλάξει...κάτι γίνεται....! Κ ο Άρχων προσαρμόζεται, νομίζω...
δ.
...Αλλα δε μπορω να σκεφτω και τιποτα αλλο.
Δεν ακούς; πριν αλλάξει...κάτι γίνεται....! Κ ο Άρχων προσαρμόζεται, νομίζω...
δ.
Περίεργο και ο διπλασιασμός του α' αναστασίμου στιχηρού...