Το αυριανό δοξαστικό των αίνων δια χειρών Θρασύβουλου Στανίτσα και Λυκούργου Πετρίδη (εκ του δοξασταρίου του).
Αιωνία η μνήμη αυτών
Πω πω πωωωω, τι έπαθα!! Με πρόλαβε ο filomousos με το χειρόγραφο του Στανίτσα!! (Χίλια ευχαριστώ!!) Και εγώ κάθησα και το ξεσήκωσα από
AYTH την μαγνητοφωνημένη εκτέλεση! Το μήνυμα του φιλομούσου ΔΕΝ το είδα το Σάββατο... μώλις ΤΩΡΑ το είδα!
Θα μου πείτε, "Καλά βρε Αποστόλι.... η Κυριακή της Ινδίκτου ήρθε και έφυγε.... ΠΟΥ ήταν το κείμενό σου να το μοιράσεις μαζί μας;"
Η αλήθεια είναι ως εξής: το Σάββατο κάθησα και το προχειροέγραψα με μολύβι, και μετά άρχισα να το δακτυλογραφώ στον υπολογιστή μου. Το είχα σχεδόν τελειώσει, και μόνο τα λόγια ήτανε να βάλλω, όταν ξαφνικά ο υπολογιστής μου έπαθε εγκεφαλικό!!!
Η ώρα ήτανε δύο τα μεσάνυχτα, και λέω, άσε... Εγώ μπορεί να το ξεύρω απ' έξω, αλλά οι βοηθοί μου πως θα παρακολουθήσουνε; Θα βάλλω το μολυβοπροχειρογραμμένο κείμενο στο Αναλόγιο να έχουν κάτι μπροστά τους για ισοκρατήματα, κλπ., και ο Θεός βοηθός.
ΣΗΜΕΡΑ, κατώρθωσα να το τελειώσω.
Όπως θα διαπιστώσετε, είναι λίγο πιο αναλυμένη η γραφή σε μερικά μέρι. Άντε, και του χρόνου!!
Απόστολος