ΓΙΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Παλαιό Μέλος
Έχω τη χαρά να ανεβάσω την ηχογράφηση που αναγράφεται, από κασέττα που μου έδωσε ο αδελφός μου Πέτρος Γιάννου (Στανιτσικός κι αυτός, αφού έχει αδερφό τον υπάρχοντα, καλά να πάθει.)
Είναι μια καθαρώτατη ηχογράφηση της Κυριακής προ της Υψώσεως, που συνέπεσε με την εορτή του Γενεσίου της Παναγίας, και που είχε αναμετάδοση ο ρ/σ της (τότε) ΥΕΝΕΔ.
Ο δάσκαλος μου παραχώρησε το αποστολικό ανάγνωσμα, που το .... γλέντησα! (Ραδιόφωνο είναι αυτό, μας ακούει πολύς κόσμος.
Το μοναδικό μικρόφωνο του σταθμού δεν πιάνει τους βοηθούς, και ακούγεται σαν να ψάλλει μόνος του. Μιλάμε για μεγάλα κέφια...
Καλή ακρόαση.
Ο υπάρχων!!!
ΚΟΥΪΖ: Ποιός βρήκε τη χρονολογία της ηχογράφησης;
ΥΓ. Η χρονολογία που ανεγράφη στην παρούσα ηχογράφηση ήταν λάθος τελικά, με παρέσυραν στο λάθος τα Τυπικά.
Είναι μια καθαρώτατη ηχογράφηση της Κυριακής προ της Υψώσεως, που συνέπεσε με την εορτή του Γενεσίου της Παναγίας, και που είχε αναμετάδοση ο ρ/σ της (τότε) ΥΕΝΕΔ.
Ο δάσκαλος μου παραχώρησε το αποστολικό ανάγνωσμα, που το .... γλέντησα! (Ραδιόφωνο είναι αυτό, μας ακούει πολύς κόσμος.
Το μοναδικό μικρόφωνο του σταθμού δεν πιάνει τους βοηθούς, και ακούγεται σαν να ψάλλει μόνος του. Μιλάμε για μεγάλα κέφια...
Καλή ακρόαση.
Ο υπάρχων!!!
ΚΟΥΪΖ: Ποιός βρήκε τη χρονολογία της ηχογράφησης;
ΥΓ. Η χρονολογία που ανεγράφη στην παρούσα ηχογράφηση ήταν λάθος τελικά, με παρέσυραν στο λάθος τα Τυπικά.
Attachments
-
1974-09-08 ENATH WDH.mp31.6 MB · Views: 201
-
1974-09-08 AINOI PL. A'.mp35.3 MB · Views: 223
-
1974-09-08 DOKSASTIKON - DOKSOLOGIA.mp35.2 MB · Views: 215
-
1974-09-08 EIRHNIKA TYPIKA APOLYTIKIO.mp35.5 MB · Views: 169
-
1974-09-08 TRISAGION HXOS A'.mp33.4 MB · Views: 181
-
1974-09-08 APOSTOLOS N.G. DOKSA SOI KYRIE.mp33.6 MB · Views: 217
-
1974-09-08 XEROUBIKON PL. A' HXOU.mp37.1 MB · Views: 192
-
1974-09-08 LEITOYRGIKA PATRIARXIKA - ALLOTRION TWN MHTERWN.mp38.1 MB · Views: 216
Last edited: