Σεμινάριο Δημητρίου Νεραντζή «Από την παλαιά στην νέα», Θεσσαλονίκη (2 και 3 Νοεμβρίου 2012)

Status
Not open for further replies.

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης

Αξίζει τον κόπο, μην το προσπεράσουμε. Ελάχιστες ευκαιρίες έχουμε, άλλωστε, εδώ στη Θεσσαλονίκη να ακούσουμε τις τοποθετήσεις του Δημητρίου Νεραντζή, το καταστάλαγμα από την όλη μαθητεία του στον Αθανάσιο Παναγιωτίδη, από τη βαθιά του έρευνα στην παλαιογραφία μέσω της αντιπαραβολής με τις σύγχρονες αναλυτικές εκδόσεις εγκρίτων παραδοσιακών ψαλτών στον τρόπο έκφρασης και αναλύσεων τους.
 
Last edited:

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
Όπως πληροφορήθηκα, το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ.
 

Μελωδός

Αριστείδης Μιχελουδάκης
Επειδή έχω παρακολουθήσει ανάλογο σεμινάριο του Άρχοντα στο παρελθόν, πραγματικά αξίζει, όσοι μπορείτε, να είστε εκεί.
 

ybulbu

Μπουλμπουτζής Ιωάννης
Το οικείο θέμα είναι κλειστό, οπότε την ακακοίνωση την βγάζω σε καινούριο παρακαλώντας τους συντονιστές να την ενσωματώσουν στο παλιό θέμα.

Κατ' αρχάς, υπενθυμίζω πως το σεμινάριο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο.

Έπειτα, πληροφορήθηκα για μία νέα δυνατότητα που προστέθηκε προκειμένου να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν άτομα που αδυνατούν λόγω αποστάσεως μα παραβρεθούν στο σεμινάριο. Αντιγράφω από την ιστοσελίδα του ωδείου http://www.odeio-mousiko-collegio.com/.

Ευχαρίστως ανακοινώνεται σε όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μερος εξ' αποστάσεως στο σεμινάριο του
κ. Δ. Νεραντζή, που θα λάβει χώρα στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη, στο ωδείο "Μουσικό Κολέγιο" και ώρες 6-9 μ.μ., ότι μπορούν να συμμετάσχουν από την ιστοσελίδα του ωδείου (http://www.odeio-mousiko-collegio.com) ως εξής:

1. Καταθέτουν το ποσό των 10 ευρώ για κάθε ημέρα, ή 20 ευρώ συνολικά και για τις δυο ημέρες στον παρακάτω λογαριασμό του ωδείου: Μarfin Bank 0890976-40/8

2. Αποστέλλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση info@odeio-mousiko-collegio.com επιβεβαιωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα ότι κατατέθηκαν τα χρήματα καθώς και το όνομα του καταθέτη

3. Λαμβάνουν μήνυμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τη διεύθυνση του νήματος (λινκ) καθώς και το σχετικό κωδικό με τον οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

4. Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να απευθύνεσθε στο ωδείο τηλ. 2310-830205 ή στο κινητό 6932567167
 
Status
Not open for further replies.
Top