apostolos
Απόστολος Κομπίτσης
Επισυναπτω τα κομματια του εσπερινου που δεν χωρεσαν στην εκπομπη . Τα ''ειρηνικα'' ειναι αναμεσα στα Ανοιξανταρια και το Μακαριος Ανηρ .
Παρακαλω προσεξτε τον Στανιτσα στο ''Και Νυν'' των αποστιχων (μελος στιχηραρικον , χρονος Θεοτοκιου αποστιχων κλπ) .
Άντε, Βαγγέλη, ο Θεός να σε έχει γερός!!! Δεν ξεύρω για τους άλλους, αλλά εγώ, προσωπικά οφείλωμαι πολύ από τις εκπομπές σας. Αυτές τις ηχογραφήσεις που βάζεις (και που ΕΞΗΓΕΙΣ, επίσης.... αυτό είναι και το χρήσιμο!) είναι σπάνιες, ιστορικές, και σίγουρα ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ. Ζούμε σε μια εποχή που ηχητικό υλικό υπάρχει μπόλικο - "μπερεκέτ", θα έλεγα, για να είμαι και στο πνεύμα! - και στο Διαδίκτυο και σε άλλες μορφές (κασσέτες, CD, κτλ.).
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ που κάνεις τον κόπο (όταν δεν σε προλαβαίνουν άλλοι) και μας τις ανεβάζεις τις εκπομπές εδώ. Ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και πολλάκις ΔΕΝ έχω καιρό να ακούσω την εκπομπή ζωντανά. Αλλά ξεύρω ότι από Δευτέρα/Τρίτι, θα βρώ τις εκπομπές εδώ και θα τις απολαύσω με την ησυχία μου!
Παιδιά, το έργο που κάνει ο Βαγγέλης την θεωρώ ΙΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. "Ιερά" διότι έχει να κάνει με την ιερά υμνωδία μας, με την εκκλησιαστική μουσική. "Αποστολή" διότι μεταδίδει και αποστέλνει αυτή την μουσική και αυτά τα ακούσματα (που πολλά απ' αυτά έγιναν πριν ακόμα γεννηθούμε οι πιο πολλοί από εμάς) όχι μόνο σε αυτόν τον κύκλο, αλλά σε όλο τον κόσμο. Όποιος θέλει τις ακούει. Να δώσουμε λοιπόν προσωχή και να υποστηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια.
Κε Συντονιστά, θα προτείνω να φτιαχτή μία σελίδα στόν όλον ιστότοπο του analogion.com για αυτές τις εκπομπές του Κου Λιναρδάκη. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες εκπομπές ανεβασμένες στο "άλλο" το φόρουμ Αναλόγιον, αλλά γιατί όχι και εδώ;
Βοήθειά σου, και ο Θεός να σε ευλογή πάντοτε.
Απόστολος