Για ποιες κασέτες αναφέρεστε; Έχει κυκλοφορήσει ο κ. Παϊκόπουλος κασέτες στο εμπόριο; Ή μήπως είναι μαθήματα στους μαθητές του; Μπορείτε να μας δώσετε λεπτομέρειες, ή, καλύτερα, να ανεβάσετε τίποτα σχετικό;
Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να απαντήσω ικανοποιητικά στην ερώτησή σας, ούτε έχω δυστυχώς τη δυνατότητα να ανεβάσω κάτι σχετικό. Επιφυλάσσομαι, όμως, για το (άμεσο) μέλλον.
Απ΄ό,τι έχω υπόψιν, ο κ. Παϊκόπουλος είχε κατά καιρούς στο παρελθόν διακινήσει (ο ίδιος προσωπικά, ή μέσω φίλων, μαθητών και γνωστών του, ενίοτε μέσω κάποιου βιβλιοπωλείου) μερικές κασέτες, όπως πχ (η σειρά παράθεσης είναι τυχαία) :
1) "Θ. Λειτουργία του αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου" με εκφωνήσεις από τον αείμνηστο Πολίτη π. Αγαθόνικο Λαζόγλου (βλ. CD "Πολίτικη Θ. Λειτουργία"),
2) "Ύμνοι Τριωδίου" (σημ. τα περιεχόμενα δεν συμπίπτουν με αυτά του ομώνυμου CD)
3) "Ύμνοι αγ. Γεωργίου" (συμπίπτει απόλυτα με το προσφατώς κυκλοφορηθέν ομώνυμο CD),
4) "Ύμνοι Κοιμήσεως της Θεοτόκου",
5) "Μικρή Παράκληση",
6) "Ύμνοι αγ. Σπυρίδωνος"
Αν η μνήμη μου δεν με απατά, το ανωτέρω κοινοποιηθέν Δύναμις σε σαμπάχ, είχε περιληφθεί στην κασέτα "Ύμνοι αγ. Σπυρίδωνος".