1970 Κυριακη Τυφλου 5.31.1970
Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το συμπιεσμένο αρχείο; Φταίει το ο,τι δεν έχω winamp; έχω τα Windows 8 και το κατεβάζει στον η/υ..πατώ ύστερα το κουμπί άνοιγμα και δεν τ'ανοίγει.. όποιος μπορεί παρακαλώ να βοηθήσει..ευχαριστώ.
Κάνω διπλό κλικ στο αρχείο και μου το κατεβάζει ως rar αρχείο..Μετά πάω να τ'ανοίξω και δεν ανοίγει..κάτι ίσως δεν κάνω καλά..
...... Πρόσεχε όμως να κατεβάσεις ολόκληρο το αρχείο, επειδή είναι μεγάλο και πολλές φορές το κατέβασμα σταματάει πριν ολοκληρωθεί.
Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το συμπιεσμένο αρχείο; Φταίει το ο,τι δεν έχω winamp; έχω τα Windows 8 και το κατεβάζει στον η/υ..πατώ ύστερα το κουμπί άνοιγμα και δεν τ'ανοίγει.. όποιος μπορεί παρακαλώ να βοηθήσει..ευχαριστώ.
Δεν νομίζω. Μόλις το κατέβασα και το έλεγξα, και δεν βρήκα πρόβλημα. Χρησιμοποιώ το Downthemall για το κατέβασμα, κι είμαι ευχαριστημένος. Δοκιμάστε το κι εσείς.
Και σε mp3 μορφή! :wink:
Ευχαριστούμε για τον κόπο, αλλά ήταν περιττός. Όπως προανέφερα, τα αρχεία είναι ήδη mp3, μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο rar του αρχικού μηνύματος.