Πάτερ αγαθέ υπό του Άρχοντος Χαρ.Ταλιαδώρου

Αδελφέ μου Ιωάννη -greekψάλτη- στην προσπάθεια ανάρτησης αρχείου του Άρχοντος Εμμ.Χατζημάρκου,επειδή το ζήτησες, ως δια μαγείας ο πόντιξ του υπολογιστή μου,μεταβέβηκε στο αρχείο του πολυαγαπημένου μου Άρχοντος Χαρ.Ταλιαδώρου.Παράξενο αδελφέ.Πολύ παράξενο........:D

Ευχαριστούμε αδελφέ Φώτη για τις καταπληκτικές ηχογραφήσεις !
Να συμπληρώσω την ανάρτηση για το "Πάτερ Αγαθέ" από τον Άρχοντα με μία πιο φρέσκια !!!!!

Attachments

• Πάτερ αγαθέ. Χαρίλαος Ταλιαδώρος. 31-01-2010..mp3
    4.4 MB · Views: 104
Last edited:
Ευχαριστούμε αδελφέ Φώτη για τις καταπληκτικές ηχογραφήσεις !
Να συμπληρώσω την ανάρτηση για το "Πάτερ Αγαθέ" από τον Άρχοντα με μία πιο φρέσκια !!!!!

Παρακαλώ αδελφέ e-socratis...Η ευχαρίστηση είναι δική μου διότι βλέπω ότι υπάρχει η διάθεση για ανάρτηση αρχείων από εξαίρετους ανθρώπους.

Υ.Γ. Σ΄ευχαριστώ και για τον λόγον του ότι και για ακόμη μία φορά ακούω τον διδάσκαλον να εκτελεί καταπληκτικά το: Ο εχθρός ο παμπόνηρος εγύμνωσέ με μου θυμίζει την φανταστική του θέση στο Μακάριος ανήρ στο σημείο Κύριε τι επληθυνθησαν οι θλίβοντές με.......:)
Φανταστική θέση.....Θα την έχουμε υπόψιν μας......:D
Φταίω εγώ μετά που με κατηγορείτε ότι τρελαίνομαι με τον Άρχοντα μετά από αυτά που ανεβάζετε;.....:D

Παρακαλώ αδελφέ e-socratis...Η ευχαρίστηση είναι δική μου διότι βλέπω ότι υπάρχει η διάθεση για ανάρτηση αρχείων από εξαίρετους ανθρώπους.

Υ.Γ. Σ΄ευχαριστώ και για τον λόγον του ότι και για ακόμη μία φορά ακούω τον διδάσκαλον να εκτελεί καταπληκτικά το: Ο εχθρός ο παμπόνηρος εγύμνωσέ με μου θυμίζει την φανταστική του θέση στο Μακάριος ανήρ στο σημείο Κύριε τι επληθυνθησαν οι θλίβοντές με.......:)
Φανταστική θέση.....Θα την έχουμε υπόψιν μας......:D
Φταίω εγώ μετά που με κατηγορείτε ότι τρελαίνομαι με τον Άρχοντα μετά από αυτά που ανεβάζετε;.....:D

Μήπως εννοείτε τη θέση στο ''εγύμνωσέ με και ήρε μου τον πλούτον'' ;:confused:
Αν ναι έχει ένα παρελθόν η προέλευση της :) ..

Νηλέας , Τριαντάφυλλος Γεωργιάδης , Πρίγγος , Χρύσανθος ..

Back