Πεντ-01-02. Δευτέρα τῆς Διακαινησίμου

Μακεδόνας

π. Νικόλαος
#1
Ψάχνω την ακολουθία του Αγ. Γεωργίου όπως θα ψαλεί φέτος δεύτερη μέρα του Πάσχα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
 
G

gbekris

Guest
#2
Ακολουθείς την σειρά της ακολουθίας του Πάσχα και σε κάθε ωδή λες και του Αγίου, δηλαδή Α΄ Πάσχα, Α΄ Αγίου Γεωργίου Χριστός Ανέστη (γ) Αναστάς ο Ιησούς... η Γ΄Πάσχα & Αγίου .... Η Υπακοή ΄΄Προλαβούσαι.. & το Κοντάκιον΄΄Ει και εν τάφω..΄΄ Δ΄ωδή Πἀσχα & Αγίου , ο ίδιο επαναλαμβάνεις μέχρι την Στ΄ ωδή Κοντάκιον & Οίκος Αγίου Γεωργίου το Συναξάριον τησ ημέρας και του Αγίου Γεωργίου και συνεχίζεις τις υπόλοιπες ωδές. Αντί Τιμιωτέρα λέμε την Θ΄ωδή Πάσχα & Αγίου. Εξαποστειλάρια του Πάσχα του Αγίου & του Πάσχα , Αίνοι Β΄ήχου 4 Αγίου 4 & του Πάσχα Δόξα του Αγίου Και νυν Αναστάσεως ημέρα με το Χριστός Ανέστη τρις φορές. Εις την Θ.Λ. αντίφωνα & Εισοδικόν του Πάσχα , μετά την είσοδον Χριστός Ανέστη, η υπακοή , του Αγίου & Κοντάκιον ΄Ει και εν τάφω..΄΄ Όσοι εις Χριστόν ..΄΄ Απόστολος του Αγίου Εις το εξαιρέτως ΄΄. Ο Άγγελος εβόα.... Φωτίζου΄΄ Κοινωνικόν ΄΄ Σώμα Χριστού΄΄ (σε πανυγηρίζοντα Ναό ΄΄ Εις μνημόσυνον..)
 

Γιώργος Πυργάκης

Γιώργος Πυργάκης
#3
Μετά από πολύ δουλειά ανεβάζω την ακολουθία όπως αυτή θα τελεσθεί φέτος Δευτέρα της Διακαινησίμου. Υπάρχει επίσης αναλυτικά γραμμένη και στο τυπικό. Διευκρινίζω ότι είναι αποσπάσματα από την εργασία του π. Leo.
 

Attachments

Last edited by a moderator:

π. Μάξιμος

Γενικός Συντονιστής
#4
Μετά από πολύ δουλειά και αφού πρώτα ταλαιπώρησα τον "neoklis" ανεβάζω την ακολουθία όπως αυτή θα τελεσθεί φέτος δευτέρα της διακαινησίμου. Υπάρχει επίσης αναλυτικά γραμμένη και στο τυπικό. Διευκρινίζω ότι είναι αποσπάσματα από την εργασία του π. Leo.
http://analogion.com/forum/attachment.php?attachmentid=46447&d=1301662568
Ἀντιπαραβολή μέ τήν ἐργασία τοῦ κ. Βασίλη Κιαμηλίδη θά φέρει τήν ἀκρίβεια στό τυπικό καί θά ἀναπληρώσει τίς ἐλλείψεις.

http://analogion.com/forum/attachment.php?attachmentid=46355&d=1301517648