Η Εορτή του Προστάτου του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν (ΦΩΤΟ)

Diogenes

Νέο μέλος
Από την ιστοσελίδα https://www.romfea.gr/oikoumeniko-p...ostatou-tou-syndesmou-mousikofilon-peran-foto .

Γράφτηκε από τον/την Εκ του Συνδέσμου. 06/11 13:06
Η Εορτή του Προστάτου του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν (ΦΩΤΟ)

peran 13

Μετά κατανύξεως εορτάσθη και εφέτος η ιερά μνήμη του εν Αγίοις Πατρος ημών Παύλου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Ομολογητου, προστάτου του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν και των φιλομούσων μελών αυτού.
Το απόγευμα της Κυριακής, 5ης Νοεμβρίου ε.ε., ετελέσθη μέγας Αρχιερατικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας εις τον καλλιμάρμαρον Ι. Ναόν Αγίας Τριάδος Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου.
Τον πανηγυρικόν εσπερινόν ελάμπρυνεν ο χοροστατών Σεβ. Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας, Αρχιερατικώς Προιστάμενος Σταυροδρομίου, ενώ τα μέλη απέδωσαν ιεροψάλται της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπης Κωνσταντινουπόλεως - μέλη άπαντες της χορωδίας του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν, υπό την ηγεσιαν του Άρχοντος Α΄ Δομεστίκου της Μ.τ.Χ.Ε., Μουσικολ. κ. Γεωργίου Κιοσέογλου.
Την εόρτιον προσευχητικήν σύναξιν ετίμησαν ιδιαιτερως διά της παρουσίας των οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίται Μύρων κ. Χρυσόστομος και Προύσης κ. Ιωακείμ, καθώς και ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τράλλεων κ. Βενιαμίν, ενώ εκ προσώπου της Μεγάλης Αρχιδιακονίας παρέστη και ο Πανοσιολ. Τριτεύων των Πατριαρχικων Διακόνων κ. Καλλίνικος (Χασάπης),.
Μετά το πέρας του εσπερινού εψάλη τρισάγιον υπέρ αναπαύσεως των απ' αιώνος κοιμηθεντων ιεροψαλτών της Πόλεως ημών, εν συνεχεία δε παρετέθη και δεξίωσις εις τους χώρους της Κοινότητος, διά την οποίαν αποδίδονται ευγνώμονες χάριτες στην Εφοροεπιτροπήν Σταυροδρομίου.
peran 1

peran 1

peran 1

peran 1

peran 1

peran 1


peran 1

peran 1

peran 1

peran 1

peran 1

peran 1
 
Top