Γ΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

Μανώλης Παπαδάκης

Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Εξω Μουλιανών
#22
Θα επιστρέψω στην Κρήτη έχοντας στις αποσκευές μου τον Α' Έπαινο και τις καλύτερες αναμνήσεις!

Ευχαριστώ την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού και προσωπικά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κκ. Ιγνάτιο για την φιλοξενία τους, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Ευστάθιο Γραμμένο,την κα. Ελένη Ντόβα-Χατζή και τον κ. Απόστολο Βαλωτή για την όλη διοργάνωση και την θερμή υποδοχή τους και εύχομαι κάθε χρόνο και καλύτερα!! Ευχαριστώ επίσης όλα τα μέλη της επιτροπής ανεξαρτήτως βαθμολογίας!

Τελικά αποδείχτηκαν στην πράξη ό,τι οι Βολιώτες είναι φιλόξενος λαός!!!

Περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενο μήνυμα!
 
Last edited:

Χρύσανθος80

Παλαιό Μέλος
#23
Εκτός απο τον Α έπαινο να θυμάσαι και το ...κιλό που έβαλες τρώγωντας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ παγωτό απο τον Τσουκάλη.........
 

ψαλμός 50ός

Ελένη Ντόβα-Χατζή
#24
http://imd.gr/site/news/3/1352
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους διαγωνιζομένους, από Κρήτη έως Χαλκιδική, τα συνοδά τους μέλη, καθώς και τα αξιότιμα, άρτια καταρτισμένα μέλη της Κριτικής Επιτροπής
Ο Θεός να σας έχει όλους καλά
Και του χρόνου:):)
 

Μανώλης Παπαδάκης

Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Εξω Μουλιανών
#25
Εκτός απο τον Α έπαινο να θυμάσαι και το ...κιλό που έβαλες τρώγωντας ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ παγωτό απο τον Τσουκάλη.........
Το πειστήριο του <<γλυκού εγκλήματος>>!!!:D:D:D
 

Attachments

Μανώλης Παπαδάκης

Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Εξω Μουλιανών
#28
Αναρτώ μερικές φώτο από τον γ' Πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Βόλου.

Στην σύντομη συζήτηση που είχα με τον Σεβασμιότατο κ.κ. Ιγνάτιο τον ρώτησα για την τύχη της εκπομπής με τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη της ΜτΧΕ κ. Λεωνίδα Αστέρη και μου απάντησε ό,τι θα προβληθεί μόλις εκπέμψει η νέα ΕΡΤ.

Στην φώτο Βόλος 8 ομιλεί ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ευστάθιος Γραμμένος κάνοντας απολογισμό του γ' διαγωνισμού ενώ στην φώτο Βόλος 5 φαίνεται η κα. Ελισάβετ Μάνου που κέρδισε το Ά Βραβείο στην Δ' Κατηγορία.
 

Attachments

Last edited:

Χρύσανθος80

Παλαιό Μέλος
#29
π.Μάξιμε την ευχή σας. Να σας αναφέρω πληροφοριακά πως οι χορωδιακές φωτογραφίες που βλέπουμε πρίν από τις 8 που ανήρτησε ο κ.Παπαδάκης είναι το σημείο που οι διαγωνιζόμενοι αποδίδουν το υποχρεωτικό κομμάτι του Δ΄ επιπέδου (δηλαδή το Χερουβικό σε ήχο πλ.Δ Πετρου λαμπαδαρίου του Πελλοπονησίου).
Τους διευθύνει ο κ.Δημήτριος Χατζηγεωργίου Καθηγητής Βυζ. και Ευρωπαϊκής Μουσικής στο μουσικό ωδείου Βόλου Ο ΡΥΘΜΟΣ κ. Ι. Καρκάλα, Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου και ένας από τους ....τυχερούς συναδέλφους μας αφού μαθήτευσε σε δύο άρχοντες!!! Στον Αρχοντα Πρωτοψάλτη τ.Μ.Χ.Ε. κ.Χρύσανθο Θεοδοσόπουλο και Αρχοντα Μουσικοδιδάσκαλο τ.Μ.Χ.Ε. κ.Ζάχο Νικολέρη.
 
#31
Τα συγχαρητήρια για την πανάξια προσπάθεια και τους χαιρετισμούς μας από την Λάρισα εξαιρέτως δε,από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Λαρίσης και περιχώρων Κοσμάς ο Μελωδός...:)