Αρχειακό υλικό του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιεροψαλτών

neoklis

Νεοκλής Λευκόπουλος, Γενικός Συντονιστής
Η ανακοίνωση έγινε στο Facebook.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι, Σε παλαιότερο φύλλο των "Ιεροψαλτικών Νέων" (αρ. φύλλου 371, ΝοέμβριοςΔεκέμβριος 2012), ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας κ. Θεολόγος Ερσωτέλος, αναγγέλλοντας την δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας μας στο Διαδίκτυο (www.pasier.gr ), είχε ανακοινώσει την μελλοντική ανάρτηση σε αυτήν του συνόλου του αρχειακού υλικού του Συνδέσμου. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι πολύ σύντομα θα αρχίσουμε την σταδιακή ανάρτηση ολόκληρου του αρχειακού μας υλικού στην ιστοσελίδα μας, που χρονολογείται από το 1817 έως και σήμερα. Αρχικά, θα αναρτηθεί πλήρης κατάλογος των τόμων της βιβλιοθήκης μας, χωρισμένος σε επιμέρους κατηγορίες και υποκατηγορίες (Μουσικά εγχειρίδια, Θεωρητικά εγχειρίδια, Ιστορικά βιβλία, Εξωτερική Μουσική, Περιοδικά, Διάφορα) και θα ακολουθήσει η ανάρτηση όλων των φύλλων των "Ιεροψαλτικών Νέων", που εκδόθηκαν από το 1964 ως σήμερα (στην κατηγορία "Περιοδικά"), πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που καλύπτει την περίοδο από την ίδρυση των πρώτων Ιεροψαλτικών Συλλόγων των Αθηνών μέχρι και σήμερα, και, τέλος, τμήματα (εξώφυλλα, πίνακες περιεχομένων κ.α.) ορισμένων σπάνιων μουσικών βιβλίων. Στο επόμενο φύλλο των "Ιεροψαλτικών Νέων" θα γίνει εκτενέστερη αναφορά για την συγκεκριμένη προσπάθειά μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

(ΠΗΓΗ: <<ΙΕΡΟΨΑΛΤΙΚΑ ΝΕΑ>> ΕΤΟΣ ΜΘ', Αρ.Φυλλου 375,Ιουλιος-Αυγουστος 2013)
 

PANROUST

Μέλος
Ανεβάζω τον Κατάλογο της Βιβλιοθήκης του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ''ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ'', επειδή η ιστοσελίδα του Συνδέσμου έχει κατέβει προσωρινά.
 

Attachments

  • ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ-Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 2014.pdf
    260 KB · Views: 120
Η συμβολή μου ήταν ελάχιστη. Τεράστια η συνεισφορά του Παναγιώτη, άνευ της αόκνου εργασίας του οποίου δεν θα ερχόταν εις πέρας η ταξινόμηση, καταλογογράφηση και (μη ολοκληρωμένη εισέτι) ψηφιοποίηση της Βιβλιοθήκης.
 
Top