Απόστολος Καλπακίδης - Χαιρετισμοί Θεοτόκου, Παναγία Βλαχερνών

View attachment kai dos.mp3

εμμελής απαγγελία του ''Και δος ημίν'', απο τον Πρωτοψάλτη και εκλεκτό μέλος του forum κ. Καλπακίδη Απόστολο, την ημέρα που φιλοξένησε στο αναλόγιο του τον φίλο και συμπατριώτη του κ. Ηλία Κλωναρίδη, στον οποίο παραχώρησε τα πρωτεία του ''Άσπιλε'', όπως πολυ σωστά ορίζει το ''άγραφο'' τυπικό της φιλοξενίας στα αναλόγια μας.
 
Ευχαριστώ τον συνάδελφο , που αν και δεν γνωριζόμαστε , έκανε τον κόπο να ασχοληθεί με την ταπεινότητά μου να επεξεργαστεί το ηχητικό και να το αναρτήσει .
Επαναλαμβάνω και εδώ αυτό που έγραψα και όταν πρωτο -ανέβηκαν τα αρχεία , ότι ο συγκεκριμένος τρόπος ερμηνείας -απόδοσης (εμμελής απαγγελία ) δεν αποτελεί το μέτρο .
Καλή σαρακοστή και καλή δύναμη σε όλους.
 
Ευχαριστω για τα καλα σας λόγια. Επελεξα να επεξεργαστώ αυτό το ηχητικό λόγω της επικαιροτητάς του. Και να μην διστάσετε να μου προτείνετε όποιο άλλο ηχητικό σας ξεχωριζετε απο όλα και θα θέλατε να επεξεργαστώ (με τις φτωχές μου γνώσεις), και θα το προσπαθήσω. Φυσικά με το αζημείωτο, αφου εδω μέσα το χόμπι μας και την όμορφη "μούρλια" μας καταθετουμε...

Καλό Στάδιο!!
 
Top