[Ανακοίνωση] Ύμνοι της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής

apostolos

Απόστολος Κομπίτσης
Αγαπητοί μου φίλοι και συνάδελφοι,

Αν και δεν αισθάνομαι άνετα να ανεβάζω εγώ δικα μου ηχητικά, όμως σας πληροφορώ ότι εκδόθηκε το πρώτο μου "επίσημο" έργο ("CD", ας το πούμε) με ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Συγκεκριμένα, περιέχει ύμνους από τις ακολουθίες του Μεγάλου Αποδείπνου, της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, των Κατανυκτικών Εσπερινών και του Ακαθίστου Ύμνου.

Το άλμπουμ αυτό είναι ΜΟΝΟΝ για "κατέβασμα" στους υπολογιστές σας, στα τηλέφωνά σας, στα iPad, iPod και σε άλλα tablet (γι' αυτό και δεν είναι καθ' εαυτόν "CD"). Βρίσκεται στο iTunes (βάλτε το επίθετό μου - Combitsis - στην αναζήτηση), στο CDBaby, στο ΑmazonMP3 και στο Google Play (στο Android κινητό σας). Σε όλους αυτούς τους τομείς, θα ακούσετε και ηχητικά δείγματα των 30 δευτερολέπτων για το κάθε τρακ.

Δωρίζω μερικά από τα έσοδα όλων των κατεβασμάτων. Συγκεκριμένα, το 10% των πωλήσεων θα διατεθεί σε κάθε ένα από τα προς το παρόν ακόλουθα ιδρύματα: την ενορία της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας εδώ στο Toms River, NJ· η Ιερά Μονή της Αγίας Σκέπης στο White Haven, PA· το παρεκκλήσι των Αγίων. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Βηθλεέμ, PA· και εις τον Αιδ. Ραφαέλ Μελέντεζ για την Ισπανική/Ελληνική Ορθόδοξη αποστολή του (που διαμορφώνεται σήμερα).

Να ξεύρετε ότι αυτό το σόλο έργο είναι μια πρώτη επίσημη προσπάθεια για μένα. Για χρόνια πολλοί με έχουν ρωτήσει αν έχω δικά μου CD ή ηχογραφήσεις από ύμνους της εκκλησίας μας, και με εξαίρεση κάποιες ζωντανές ηχογραφήσεις που έχω κάνει εγώ ή άλλοι, η απάντησή μου ήταν πάντα, "Όχι ακόμα." Λοιπόν, το "ακόμα" είναι τώρα εδώ! Παρακαλώ να κατανοήσετε ότι, ως μια πρώτη προσπάθεια, οι ηχογραφήσεις δεν έχουν γίνει επαγγελματικά (δηλαδή, εγώ τους ηχογράφησα στην εκκλησία μου με μια υψηλής ποιότητας ψηφιακή συσκευή εγγραφής). Δεν έχει γίνει καμία μεταπαραγωγική τροποποίηση σε κανένα στούντιο για να "ενισχύσει" ή να τροποποιήσει τους ύμνους με οποιονδήποτε τρόπο. Το μόνο που έκανα ήταν να προσθέσω ένα πολύ ελαφρό ισοκράτημα. Είναι στόχος μου ότι μελλοντικά έργα θα έχουν ένα πιο ρεαλιστικό ίσον και ίσως μια καλύτερη ποιότητα ήχου. Προς το παρόν, όμως, ελπίζω ότι αυτή η συλλογή ύμνων θα οδηγήσει την καρδιά και την ψυχή σας σε αυτό το ταξίδι που λέμε Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, ένα ταξίδι που προετοιμάζει όλους μας για το Πάθος και την Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Οι ευχαριστίες μου προς όλους σας για την υποστήρηξή σας, καθώς και προς αυτούς που πρόκειται να αγοράσουν το άλμπουμ, είναι "εκ βαθέων".

Με συναδελφική αγάπη,

Απόστολος
 

apostolos

Απόστολος Κομπίτσης
Θα ήθελα να ξανακάνω και φέτος ανακοίνωση για το ψηφιακό άλμπουμ που ηχογράφησα πέρυσι με Ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Παρακαλώ διαβάστε το προηγούμενο μήνυμα και πηγαίνετε στις συνδέσεις για να προμηθευτείτε το άλμπουμ. Ακόμα δεν το έβγαλα σε ψηφιακό δίσκο (CD), αλλά για τώρα κάνω την δοκιμή για να το κρατήσω ως ψηφιακό κατέβασμα (digital download). ;Eνα μέρος των εσόδων θα διατεθούν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήρηξη!

Απόστολος
 
Top