Ένα αστέρι ανατέλλει στην Ψαλτική!!!!!

T

Tzanakos_B

Guest
Προκειται για τον Δημ. Ζαγκανα. Δεν τον γνωριζω προσωπικα. εχουμε ενα κοινο σημειο οτι ειμαστε Λακωνες !!! Ισως εχει μαθει οτι στο Μητρ. Ναο Σπαρτης διακονησα πρωτοψαλτης απο το 1969 μεχρι και το 1986. Εζησα στη Σπαρτη πολλα χρονια και διατηρω ωραιες αναμνησεις τοσο ως ψαλτης οσον και ως εκπαιδευτικος !!!! οι ερμηνειες του ειναι πολυ καλες,οπως και το υφος του, καθαρα ''Πατριαρχικο '' !!! να ειναι καλα και να αξιωθει να ψαλλει πολλα χρονια, προς δοξαν ΘΕΟΥ !!!!!!
 
Εκτός του ταλέντου του (προσωπικά τον θεωρώ από τους κορυφαίους νέους πρωτοψάλτες), να τονίσω (και ας προσκρούω στη μετριοφροσύνη του) και το εξαίρετο ήθος του, το οποίο οφείλεται τόσο στους γονείς, όσο και τον διδάσκαλο (κ. Παϊκόπουλο).
Ο Θεός να τον έχει καλά!
 

tb---

τσοπάνης


..νομίζω τέτοια θέματα κάνουν κακό εν γένη.

Η δουλειά και επιμέλεια του κάθε ψάλτη αργά ή γρήγορα θα φανεί..

Αυτάααα ~
 
T

Tzanakos_B

Guest


..νομίζω τέτοια θέματα κάνουν κακό εν γένη.

Η δουλειά και επιμέλεια του κάθε ψάλτη αργά ή γρήγορα θα φανεί..

Αυτάααα ~

Αγαπητε συναδελφε, οπως εγραψα στο πρωτο σχολιο μου δεν γνωριζω προσωπικα τον νεαρο Ζαγκανα. Τον ακουσα να ψαλλει. ειναι πολυ σωστος και σοβαρος ψαλτης, μαθητης του Δ. Πα ι κοπουλου και πιστευω οτι θα διαπρεψει στο Αναλογιο. Οπως λενε'' Η καλη μερα απ` το πρωι φαινεται...'' Παρακολουθω οτι και στο Ψαλτολογιο ασχολειται μα σοβαρα θεματα.. Η ΨΑΛΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ , ειχε και θα εχει αξιους συνεχιστες της ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ !!!! Και ο αδελφος μου Παν.Τζανακος που τον παρακολουθω απο τα πρωτα βηματα του στην Ψαλτικη , χαρις στην μεγαλη επιθυμια του , το φωνητικο ταλαντον και στη συνεχη ενασχοληση του, εχει γινει ενας αξιολογος , σοβαρος και παραδοσιακος Ψαλτης..!! ΒΑΣ. ΤΖΑΝΑΚΟΣ.
 

ἄκουε πολλά λάλει καίρια

Βίας Ι σ. 65,7 (Diels-Kranz)
Αγαπητε συναδελφε, οπως εγραψα στο πρωτο σχολιο μου δεν γνωριζω προσωπικα τον νεαρο Ζαγκανα. Τον ακουσα να ψαλλει. ειναι πολυ σωστος και σοβαρος ψαλτης, μαθητης του Δ. Πα ι κοπουλου και πιστευω οτι θα διαπρεψει στο Αναλογιο. Οπως λενε'' Η καλη μερα απ` το πρωι φαινεται...'' Παρακολουθω οτι και στο Ψαλτολογιο ασχολειται μα σοβαρα θεματα.. Η ΨΑΛΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ , ειχε και θα εχει αξιους συνεχιστες της ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ !!!! ΒΑΣ. ΤΖΑΝΑΚΟΣ.

Και δη της πατριαρχικής.
 
Top