Η΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης 2018

ψαλμός 50ός

Ελένη Ντόβα-Χατζή
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Η΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης»,
σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού
προκηρύσσει, τον
Η΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκκλησιαστικής Ψαλτικής Τέχνης 2018.

Αναλυτικά η προκήρυξη και δηλώσεις συμμετοχής, εδώ
 

ψαλμός 50ός

Ελένη Ντόβα-Χατζή
Το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσιάτικα Βόλου θα διεξαχθεί ο Η’ Πανελλήνιος Διαφωνισμός Ψαλτικής Τέχνης 2018, από τις 9 το πρωί έως τις 4, 30 το απόγευμα.
Η διαδικασία είναι ανοικτή σε όλους.
Σας περιμένουμε:)
 

ψαλμός 50ός

Ελένη Ντόβα-Χατζή
Πραγματοποιήθηκε χθές Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, με την βοήθεια του Θεού και την σημαντικότατη υποστήριξη της Ι.Μ. Δημητριάδος, ο Η’ Πανελλήνιος Διαγωνισμός ψαλτικής τέχνης στο Βόλο.

Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, τα προσκεκλημένα μέλη της κριτικής επιτροπής κ.κ. Χρήστο Χαλκιά και Γεώργιο Δεμελή, τους διαγωνιζόμενους καθώς και τους καθηγητές τους, που υποβλήθηκαν στην ταλαιπωρία του ταξιδιού, χωρίς την συμμετοχή των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η ψαλτική γιορτή, όπως χαρακτηριστικά είπε, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Πολίτης, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τον φετινό διαγωνισμό. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς!!

Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους που έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα, είτε ως μέλη κριτικής επιτροπής, είτε ως διαγωνιζόμενοι και κυρίως τους καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής που παροτρύνουν τους μαθητές τους να αποκτήσουν την εμπειρία αυτή. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον θεσμό αυτό, με την συμμετοχή την βοήθεια και τις υποδείξεις των οποίων, έφθασε ο Πανελλλήνιος Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης, στο όγδοο έτος.

Το Α΄ Βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Λιάσκο Παύλο, μαθητή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ι.Μ. Φθιώτιδος "Γερμανός ο Μελωδός", με Δάσκαλο τον κ. Ανάργυρο Βλάχο.

Ευχόμαστε τα καλλίτερα σε όλους!!

Το ΔΣ του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος
«Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης»
 
Last edited:
Top